Tärkeää huomioitavaa ennen ripsipidennysten laittoa:

Älä käytä pidennyspäivänä öljypitoisia silmämeikinpoistoaineita. Olisi hyvä, jos voisit tulla ripsipidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, mikäli tämä ei ole mahdollista niin ethän kuitenkaan käytä vedenkestävää silmämeikkiä pidennyspäivänä. Vedenkestävä meikki joudutaan poistamaan öljypitoisella poistoaineella, mikä puolestaan heikentää ripsiliiman pysyvyyttä.
Silmämeikin (ripsivärin) poistamisesta ripsipidennyksen yhteydessä veloitamme erikseen.

Yliherkkyydet/allergiat

Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa tekijälle ennen ripsipidennysten laittoa. Oikein laitetut ja hyvin hoidetut ripsipidennykset harvoin aiheuttavat ongelmia.
Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi niistä ottaa vastuuta. Allergiatilanteissa on ripset poistettava mahdollisimman pian.

HUOM! Jos Sinulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut ripsipidennyksiä tai edellisestä laitosta on yli 6kk:

Jos haluat ripsipidennykset ennen tärkeää päivää/lomaa varten, niin suosittelemme ottamaan ensimmäiset ripsipidennykset hyvissä ajoin (esim. 3vkoa) ennen kyseistä päivää/lomaa, ja tule sitten huoltoon pari päivää ennen H-hetkeä.

Tämä sen takia, koska aina on olemassa pieni riski, että on ripsiliimalle allerginen/herkistynyt... Ethän halua pilata tärkeää päivääsi allergisilla silmillä!

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:

Olemme muuttaneet aukioloaikojamme 18.3.2020. 

Olemme tällä hetkellä avoinna sopimuksen mukaan. Aikoja voi varata normaalisti puhelimitse tai netin kautta.


ma-pe 11.00-17.00
(liike on usein avoinna 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.