CeroPro - hampaidenvalkaisu

CeroPro tarjoaa sinulle uuden, maailmassa ainutlaatuisen hampaidenvalkaisu-tekniikan, jonka tulokset näkyvät heti.
CeroPro - hampaidenvalkaisu on täysin turvallinen ja kivuton. CeroPro valkaisugeelissä on käytetty natriumkarbonaattia, joka on luonnollinen valkaisija.

CeroPro - hampaidenvalkaisulla voidaan saavuttaa jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat. Ihan niin kuin hammaslääkärissä!
Se, että kuinka paljon hampaat vaalenevat hoidossa, riippuu täysin lähtötilanteesta sekä hammasluuston luonnollisesta sävystä. CeroPro ei valkaise hammasluuston luonnollista sävyä vaan poistaa hampaan pinnalta ajan saatossa muodostuneet tummentumat.
Koska tuote ei sisällä peroksidia, se ei vahingoita hampaan kiillettä eikä aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia, 0% kipua, 0% herkkyyttä ja 100% turvallinen!

CeroPro-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 3 x 15 minuuttia. Peroksiditon valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen.

Kuvan asiakkaalle tehtiin CeroPro - hampaidenvalkaisu. Kuvien värejä ei ole muokattu, kuvat vaan rajattu ja tarkennettu. Heti valkaisun jälkeen hampaissa saattaa olla hieman värieroja, mutta värierot tasoittuvat 24H sisällä, sillä valkaisugeeli vaikuttaa vielä hampaiden pinnassa sen ajan. Sen takia alkuun on hyvä olla juomatta ja syömättä värillisiä ruokia ja juomia, näin saadaan paras mahdollinen lopputulos!

CeroPro hampaidenvalkaisun kotihoito-ohjeet

Valkaisun jälkeen ei tulisi juoda värjääviä tai kuumia juomia (kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.) Valkaisun jälkeen ei tulisi myöskään tupakoida seuraavan 24 tunnin aikana.
Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista diettiä (väritön), eli vältä kaikkia värjääviä ruoka-aineita, kuten mustikkaa, tomaattia, punajuuria, punaviiniä, kahvia jne.

Muistathan odottaa 24H värin tasoittumisajan rauhassa, vasta sitten lopputulos on tasoittunut. Huolehdi hampaistasi valkaisun jälkeen, jotta lopputulos kestää mahdollisimman pitkään!

Usein kysytyt kysymykset:

Miksi hampaat tummuvat ja niihin tulee värjäytymiä?

Hampaat ovat jonkun verran huokoisia rakenteeltaan. Kun nautimme värjääviä ruokia tai juomia, pieni määrä värjäävistä aineista pääsee hampaan pinnan läpi. Vähitellen hampaan väri alkaa tummeta. Iän myötä kaikkien hampaat tummenevat, kun värjääviä aineita on nautittu jo pitkään. Myös nuorilla hampaiden tummuminen voi olla ongelma.

Tasoittuvatko fluoroosiläiskät ja kiillehäiriöt?

Fluoroosiläiskät tai muut kiilteen värierot eivät poistu valkaisussa. Tämä johtuu siitä, että kiille on ohuempaa näissä kohdissa, joten valkaisuainekin läpäisee nämä kohdat paremmin.

Heikentääkö valkaisu hampaan kuntoa / kiillettä?

Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiä kuljettaviin molekyyleihin hajottaen ne.

Vaikuttaako hampaiden valkaisu hammaskoruihin?

Ei. Valkaisu onnistuu, vaikka käyttäisit hammaskoruja. Aine ei valkaise koruja eikä vaikuta niihin.

Vaaleneeko juurihoidetut tai muuten ¨kuolleet¨ hampaat?

Valkaisu toimii vain elävään hammaskudokseen. Juurihoidetut ¨kuolleet¨ hampaat eivät vaalene.

Voinko valkaista vaikka minulla on oikomislaite hampaiden takapuolella?

Kyllä, valkaisu ei vahingoita oikomislaitteita/teräslankoja, eikä vaikuta niihin.

Pysyvätkö hampaat valkoisina valkaisun jälkeen?

Hampaiden valkaisun tuloksen pysyvyys on aina yksilöllistä. Yleensä hampaat pysyvät vaaleina n. 6 kuukautta, omista elintavoista riippuen.

Voiko hampaita valkaista raskauden tai imetyksen aikana?

Emme suosittele sitä, joten odota vielä vähän aikaa. Hampaiden valkaisua imetyksen tai raskauden aikana estäviä syitä ei ole tutkittu.

Voinko valkaista tekohampaita (esim. muovia tai posliinia)?

Valkaisu ei vaikuta lainkaan tekohampaisiin, kruunuihin, täytteisiin tai muihin hammaskäsittelyihin. Valkaisu ei vahingoita tekohampaita tai hammskäsittelyjä (esim. paikkoja). Valkaisun voi kuitenkin tehdä ja tulos on parempi kuin jos valkaisua ei tekisi ollenkaan.

Voiko valkaisevaa hammastahnaa verrata valolla tehtävään valkaisuun?

Valkaisevien hammastahnojen teho perustuu niiden kiillettä hankaavaan vaikutukseen. Varsinaisesti valkaisevat hammastahnat poistavat kiilteen pinnalta lieviä värjäämiä. Valkaisevien hammastahnojen liiallinen käyttö voi vahingoittaa kiilteen pintaa, minkä jälkeen värjäymät tarttuvat kiilteen pintaan huomattavasti helpommin.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.