Ripsien kestotaivutus/ripsipermanentti

Ripsien kestotaivutus (eli entiseltä nimeltään ripsipermanentti) sopii kaikille, erityisesti jäykkä -ja suoraripsisille. Kestotaivutus helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkaamista, sillä kestotaivutuksen jälkeen unohtaa hetkeksi ripsientaivuttimen!
Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti ripsesi uusiutuvat. Seuraavaa kestotaivutusta suositellaan otettavaksi vasta, kun edellinen on kasvanut kokonaan pois.

Kestotaivutuksessa ripsiin laitetaan joko pienet tarrarullat tai silikonimuotteja, joiden päälle yläripset käännetään. Tarrarullien/silikonimuottien koko valitaan ripsien pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Tämän jälkeen ripsiin laitetaan permanenttiainetta ja lopuksi kiinnitysainetta, joka kiinnittää permanentin (taivutuksen) ripsiin. Aineiden poistettua, tarrarullat/silikonimuotit poistetaan varovaisesti kosteilla vanulapuilla.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.