Ripsienkestotaivutus (ja ripsipermanentti)

Ripsienkestotaivutus sopii kaikille, erityisesti jäykkä -ja suoraripsisille. Kestotaivutus helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkaamista, sillä kestotaivutuksen jälkeen unohtaa hetkeksi ripsientaivuttimen!
Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti ripsesi uusiutuvat. Seuraavaa kestotaivutusta suositellaan otettavaksi vasta, kun edellinen on kasvanut kokonaan pois.

Kestotaivutuksessa ripsiin laitetaan silikonimuotit (permanentissa tarrarullat), joiden päälle yläripset käännetään. Silikonimuottien koko valitaan ripsien pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Tämän jälkeen ripsiin laitetaan permanenttiainetta ja lopuksi kiinnitysainetta, joka kiinnittää taivutuksenripsiin. Aineiden poistettua, silikonimuotit poistetaan varovaisesti kosteilla vanulapuilla.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.