Herkistyneille ripsiasiakkaille tiedoksi:

Teemme ripsiä myös medikaalitason ripsiliimalla (No Panic).

Ripsiliimoissa yleisin allergian aiheuttaja on etyyli -tai etyyli2-syanoakrylaateista vapautuva höyry.
No Panic - ripsiliimassa on medikaalitason syanoakrylaattia, eikä se sisällä etyyli- tai etyyli2-syanoaakrylaattia. Saman luokan syanoakrylaattia käytetään sairaaloissa haavan liimaukseen.

No Panic on sopinut useimmille perinteisille ripsiliimoille herkistyneille asiakkaille. Jos allergia on laajempi, niin silloin No Panic:kaan ei välttämättä sovi.

 

Tavallinen ripsipidennys

Tavallisessa ripsipidennyksessä ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät myös ilman ripsiväriä. Ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen, ja jokaiseen ripseen pyritään laittamaan pidennysripsi. Tämän takia ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuna, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti.

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi tippuu kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Ripsiä kiinnitettäessä ei tiedetä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on täysin normaalia, että jo heti seuraavina päivinä saattaa tippua muutamia kuituja, joko yksinään (mekaanisen rasituksen takia, esim. tyyny hangannut) tai oman ripsen kanssa.

Volyymiripsipidennys

Volyymiripset on uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi.
Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen! Ilman minkäänlaisia liimaklimppejä tai yhteenliimautuneita omia ripsiä!

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samanlailla kuin tavallisiakin ripsipidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsipidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu!

Jos sinulla on jo perus ripsipidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla.
Perus ripsipidennyken vaihto kokonaan volyymiripsiin tarvitaan yleensä noin 2 volyymihuoltoa, jotta saadaan kaikki tavalliset ripsipidennyskuidut vaihdettua volyymiripsikuituihin.
Ensimmäisellä kerralla kun tehdään tavallisen huollon sijasta volyymihuolto, kannattaa varautua siihen, että ero ei välttämättä ole ensimmäisen volyymihuollon jälkeen suuri verrattuna tavallisiin ripsiin. Tämä sen takia, koska ensimmäisen volyymihuollon jälkeen vain noin puolet ripsistä ovat volyymiripsikuituja ja puolet tavallisia ripsipidennyskuituja.

Volyymiripset sopivat erityisen hyvin henkilöille:

 • joilla on harvat omat ripset
 • jotka haluavat entistäkin tuuheammat ripset; volyymiripsillä saadaan ripsistä monta kertaa tuuheammat kuin tavallisilla ripsipidennyksillä.
 • tavallinen ripsipidennys ei tahdo pysyä. Tämä uusi ja ainutlaatuinen pidennystekniikka on toiminut ja kestänyt myös niillä asiakkailla hyvin, joilla ei normaalisti tahdo ripsipidennykset pysyä.

Tärkeää huomioitavaa ennen ripsipidennysten laittoa:

Älä käytä pidennyspäivänä öljypitoisia silmämeikinpoistoaineita. Olisi hyvä, jos voisit tulla ripsipidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, mikäli tämä ei ole mahdollista niin ethän kuitenkaan käytä vedenkestävää silmämeikkiä pidennyspäivänä. Vedenkestävä meikki joudutaan poistamaan öljypitoisella poistoaineella, mikä puolestaan heikentää ripsiliiman pysyvyyttä.
Silmämeikin (ripsivärin) poistamisesta ripsipidennyksen yhteydessä veloitamme erikseen.

Yliherkkyydet/allergiat

Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa tekijälle ennen ripsipidennysten laittoa. Oikein laitetut ja hyvin hoidetut ripsipidennykset harvoin aiheuttavan ongelmia.
Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi niistä ottaa vastuuta. Allergiatilanteissa on ripset poistettava mahdollisimman pian.

HUOM! Jos Sinulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut ripsipidennyksiä tai edellisestä laitosta on yli 6kk:

Jos haluat ripsipidennykset ennen tärkeää päivää/lomaa varten, niin suosittelemme ottamaan ensimmäiset ripsipidennykset hyvissä ajoin (esim. 3vkoa) ennen kyseistä päivää/lomaa, ja tule sitten huoltoon pari päivää ennen H-hetkeä.

Tämä sen takia, koska aina on olemassa pieni riski, että on ripsiliimalle allerginen/herkistynyt... Ethän halua pilata tärkeää päivääsi allergisilla silmillä!

Ripsipidennysten hoito-ohje:

 • Ripsiä ei saa kastella ensimmäiseen 24h (ei sanomista, hikijumppaa tai kasvojen pesua), koska liima kiinnittyy paremmin vielä tämän aikana.
 • Käytä vain öljyttömiä meikinpoistoaineita, sillä öljy liuottaa liimaa ja se heikentää ripsien pysymistä.
 • Pese silmänympärysiho varoen, vältä turhaa hankaamista.
 • Ripsiä ei saa repiä itse irti, koska se voi vaurioittaa omia ripsiä!
 • Ripsientaivuttimia ei tulisi käyttää! Ripsientaivutin voi murtaa liiman ja näin heikentää ripsien pysyvyyttä.
 • Älä käytä vedenkestäviä silmämeikkejä.
 • Ripsiväri ei ole tarpeen, mutta jos kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä niin käytä vain ripsienpidennyksille tarkoitettuja ripsivärejä. Näin varmistat, ettei ripsiväri vaurioita liimaa ja heikennä ripsien pysyvyyttä.
 • Älä harjaa ripsiä päivittäin! Jos on vain muutama ripsi vinossa, niin nostele ne sormilla muiden ripsien päälle, näin ne saadaan useimmiten oiottua.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.