Sonoscrub-ultraäänipuhdistus

Sonoscrub – ultraäänipuhdistus

Sonoscrub – ultraäänihoito on kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva puhdistus hellävaraisesti, iholle jälkeäkään jättämättä. Sonoscrub – kuorinta irrottaa hetkessä iholta kuolleen pintasolukon ja muuttaa ihon sametinpehmeäksi.

Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää ihohuokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta. Tuloksena on pehmeä, kirkas ja kokonaisvaltaisesti puhdistettu iho. Sonoscrub – ultraäänipuhdistukseen voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen puhdistus.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu paljon pehmeämmältä, kirkkaammalta ja puhtaammalta. Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle suositellaan aluksi sarjahoitoa (esim. kerran viikossa kuukauden ajan), jonka jälkeen ylläpitävänä hoitona vähintään 4 kertaa vuodessa.

Pitkäaikaisia ja parempia hoitotuloksia ajatellen Sonoscrub – ultraäänipuhdistuksessa olisi hyvä käydä säännöllisesti.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.