Timanttihionta - ihonpuhdistus

Timanttihionta

Timanttihionta on epäpuhtauksia poistava, ihoa uudistava, kirkastava ja tasoittava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnassa ihon pintaa kuoritaan mekaanisesti, jolloin ihon väri kirkastuu heti ja hoitavien aineiden imeytyminen ihoon helpottuu.

Ihoa käsitellään timanttihionnassa erilaisilla hiontapäillä. Iho nostetaan alipaineen avulla hiontapäätä vasten ja näin saadaan tehokkaasti kuollut ihosolukko kuorittua pois. Timanttihionta on erittäin monipuolinen ja nykyaikainen laitehoito, sillä voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi, sekä ihon väri kirkastuu ja mahdolliset pigmenttiläiskät himmentyvät. Parhaan lopputuloksen saa kuitenkin käymällä sarjahoidoissa (esim. kerran viikossa kuukauden ajan).

Timanttihionta sopii erityisesti:

  • paksulle ja samealle iholle
  • epäpuhtaalle iholle
  • pigmenttimuutoksiin
  • arpiin
  • pieniin juonteisiin
  • kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:
ma-pe 10.00-17.00
(liike on auki usein 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.