Brasilialainen karvanpoisto sokerilla (naisille)


Mikä on brasilialainen karvanpoisto eli brassi?

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jossa karvoitus poistetaan genitaalialueelta joko kokonaan tai jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata.
 

Mitä brasilialainen karvanpoisto sokerilla pitää sisällään?

Parturi-kampaamo/kauneushoitola Tixissä brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka. Asiakkaan toiveiden mukaan voidaan jättää esim. pieni kaistale karvoitusta häpykummulle.
 

Minkä pituisella karvalla voi ja kannattaa tulla?

Sokerilla voidaan poistaa hyvinkin lyhyttä karvaa, mutta paras mahdollinen lopputulos saadaan, kun karvan pituus on 5mm tai jopa hieman pidempi. Näin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja siten irtoaa kertarepäisyllä.
 

Miksi juuri sokerointi intiimialueelle?

Sokerointi on hellävaraisempi vaihtoehto kuin vahaus. Sokerointi sopii erinomaisesti pienille ja herkille ihoalueille, joissa iho on ohutta, mutta karva paksua. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaa, jolloin karvat eivät katkeile eikä näinollen synny niin helposti sisäänkasvaneita karvoja (sisäänkasvaneet karvat voidaan välttää säännöllisellä kosteutuksella ja kuorinnalla).
 

Sattuuko se?

Toimenpide ei varsinkaan ensimmäisillä kerroilla ole kivuton. Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Säännöllinen sokerointi vähentää ja hidastaa karvankasvua, sekä muuttaa karvan hennommaksi ja ohuemmaksi, jolloin toimenpide on paljon kivuttomampi.
 

Kuinka nopesti karvat kasvavat takaisin?

Sokeroinnissa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin sheivatessa. Sokeroidessa karva ei kasva takaisin kutiavana sänkenä. Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee entisestään. Keskimääräinen poistoväli on noin 3-5 viikkoa.
 

Kauanko toimenpiteen tekeminen kestää?

Brasilialainen karvanpoisto sokerilla kestää poistettavien karvojen määrästä ja laadusta riippuen n. 20-60 min. Ensimmäiselle käynnille varaamme aikaa 60min.

Powered by Aava 3