Olaplex-hoito

Mikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu, joka vahvistaa, korjaa ja suojaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Olaplexin avulla voidaan hiusta vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää käyttämällä Olaplex-tuotesarjan hoitotuotetta kotona.

Miten Olaplex toimii?

Olaplex-tuotteiden patentoitu ja ainutlaatuinen ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Se samalla korjaa aiemmin syntyneistä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia.

Olaplex vaikuttaa hiusten rikkisidoksiin korjaten, suojaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine suojaa ja vahvistaa hiusta jokaisella käyttökerralla.

Olaplexin patentoima ja kehittämä Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosa on täysin innovatiivinen uusi ainesosa. Se ravitsee, suojaa, palauttaa vaurioituneiden hiusten korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä katkenneita disulfidisidoksia sekä uudistaa hiuksia. Tämä ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Ja tätä patentoitua ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:

Olemme muuttaneet aukioloaikojamme 18.3.2020. 

Olemme tällä hetkellä avoinna sopimuksen mukaan. Aikoja voi varata normaalisti puhelimitse tai netin kautta.


ma-pe 11.00-17.00
(liike on usein avoinna 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.