Simply Natural - hiustenpidennykset

Käytämme hiustenpidennyksissä/tuuhennuksissa Simply Naturalin laadukkaita hiuksia.

"Simply Natural® käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla.

Simply Natural® -pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikki hiukset desinfioidaan ja vaalennetaan tiettyyn pohjasävyyn, jonka jälkeen ne sävytetään. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saamme varmasti aikaan laadukkaan lopputuloksen. Kaikki työvaiheet tehdään käsityönä. Simply Natural -pidennyshius on lähtöisin Intiasta."

SIMPLY NATURAL TEHDASTAKUU

"Simply Natural hiusmateriaaleilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural hiuksille valmistetuilla Keune Hair Extension hoitotuotteilla.

Simply Natural tuotteissa on käytetty samoja ainesosia, joita tehdas käyttää tuotannossaan. Käyttämällä Simply Natural hoitotuotteita varmistat niiden virheettömän toiminnan ja 3 kk:n tehdastakuun. Tehdastakuu ei ole voimassa, jos Simply Natural pidennyksiä ei ole hoidettu takuuehtojen tai hoito-ohjeiden mukaisesti. Emme voi taata Simply Natural pidennysten toimivuutta, jos niiden hoidossa käytetään muita kuin Simply Natural hoitotuotteita."

 

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Tixi
Kielotie 17 A
01300 Vantaa
puh. 09 873 4488
parturikampaamotixi@hotmail.fi

Varaa aika ›

Aukioloajat:

Olemme muuttaneet aukioloaikojamme 18.3.2020. 

Olemme tällä hetkellä avoinna sopimuksen mukaan. Aikoja voi varata normaalisti puhelimitse tai netin kautta.


ma-pe 11.00-17.00
(liike on usein avoinna 19.00 asti)

Lauantait ja muut ajat sopimuksen mukaan

HUOM!
Peruutukset/ajanvaihdot on tehtävä puhelimitse (ei tekstiviestejä tai sähköposteja!) kampaamon aukioloaikana viimeistään 24H ennen varattua aikaa! Jos et saa puhelimitse meitä kiinni, niin siinä tapauksessa voit laittaa myös sähköpostia.

Peruuttamattomasta/ myöhässä peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.